Cs. Szabó Béla: A revans

Furcsán Nyerenc imádja a revansot.
Már a negyedik ciklusában igyekszik megmarkolni a lehetőséget! Mint tudjuk, – hisz ő mondta – az öszödi beszédben nincs semmi „látnivaló” és tulajdonképen, mindenki menjen a dolgára. Még egy olyanabb igazságbeszéd, mint az öszödi, nincs az egész világon és különben is.
Két ciklus kellett ahhoz, hogy rájöjjön, valami nincs rendben körülötte, mert a népek nem nagyon kapkodtak utána. Valahogy tele lett a hócipőjük vele.
Valószínűleg súghattak neki, mert rájött, ő a társadalom szemében egy „persona non grata”, vagyis a neve már nem hangzik valami jól. Éppen ezért a párját jelölte miniszterelnöknek, ezzel hülyének nézve az emberek millióit.
Így a revans is megmarad és a „káposzta” is jól lakik!

Az első két ciklusban még annyira biztos volt a dolgában a ”miferink”, hogy fenyegetőzésre is futotta. A velencei ingatlanpanama ügyében vizsgálódó vezető ügyészt is megfenyegette, hogy az állásával játszik, ha tovább faggatózik. Az Országgyűlésben meg nem kevesebbet mondott a kománypártokra utalva, mint – Magukat is el lehet ám vinni! Össze fogjuk gyűjteni magukat is! Elvesszük a vagyonukat!!
Itt talán érezte, hogy egy kicsit komcsisra sikerült a mondandója, de gondolta, hogy a régi „öregeknek” biztosan tetszett a dolog.
Apró családi történetekből tudja, hogy a vagyon begyűjtés bizony lehetséges, csak akarni kell, hiszen az asszonya nagyapja az már bizonyított. Sőt, már 2006-ban a „miferink” is bizonyított, hiszen jól elverette a másként gondolkodókat és azokat is akik csak az utcán sétáltak.
Nincs kivétel. Rendnek lennie kell!

Nos tehát a helyzet az úgy áll, hogy az egész magyar társadalmat bárgyú hülyéknek néző Gyurcsány egy trükkel próbál a hatalom mellé telepedni és kézi-vezérléssel próbálja irányítani majdan az országot és a kormányt. Mert ugye senki nem gondolja komolyan azt, hogy Klárika nem vitatja meg a kormányzati dolgokat férjurával? Megvitatná sőt, „tanácsot” is el fogadna, ha kellene, de nem kell hiszen a több évtizedes házasság alatt, valamint a családi hagyományokból eredően kiszolgáltatná, tehát elárulná a Hazát, ő is mint azt a nagyapja tette! Ő még Moszkvával paktált le, Klára viszont Brüsszellel, illetve azzal aki csak jön.

Klára vajon tesz e valamit a hazáért akkor amikor azért lobbizik az EU-s parlamentben, hogy az országnak minél rosszabb legyen, vagyis ne kapjuk meg azokat a forrásokat amelyek járnak az országnak. Mert ha az embereknek rosszabb, akkor az ellenzéknek annál jobb, gondolják egészen primitív módon.

A pénzcsap elzárása a lengyeleknél bejött, hisz a kormány megbukott, igaz csak egész hajszálvékonyan, de bejött!
Ennek figyelmeztető jelnek kell lennie náluk is. Lengyelországban viszont „háborús állapotokra” kell felkészülni hiszen az a magyarokat gyűlölő Donald Tusk került hatalomba, aki mindent megtett a magyar kormány megbuktatásáért, valamint a brüsszeli elit kiszolgálásáért.
Minden választáson a nemzet előtt az a feladat lebegjen, hogy visszakerül e a politikába a vörösbárok pénzszivattyús hatalma és az éppen ebből adódó a brüsszeli politika feltétlen és minden mérlegelés nélküli kiszolgálása. Hiszen Brüsszelt bárminek lehet tekinteni, de igazságos és elfogulatlan tényezőnek nem, hiszen addig, amíg a 2006-os eseményekhez egy szava sem volt, addig a semmiből is tudott kreálni egy óriási ügyet akár két országban is.
Úgyhogy szemeteket a nemzetre vessétek amikor a választásokhoz készültök!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Juhasz László mondta:

    Egy régebbi véleményt szeretnék elmondani a “mi ferinkről”.
    A törtênet még 2010 előtt törtênt: Akkor még működőtt a mi kis vegyeskereskedésü boltunk, a vevöi körünkbe a környék minden rétege megtalálható volt. Jöttek az italszeretök, a csak a reggeli friss pékáruért bejövők, de jöttek tanárok, orvosok, stb. Márti néni volt az egyik legkedvesebb vásárlónk, Márti néni orvos volt (belgyógyász), már a nyugdijazásra készült, tehát nagy gyakorlattal rendelkezett ember ismeretböl.
    Abban az időben, amikor a “mi ferink” meghekkelte az előző mimiszter elnököt és az irányítás a kezébe került, akkor a ” mi ferink” azzal akarta levenni a làbáról azt a fiatal férfi (választót) réteget, hogy mi férfiak olyan anyagi, gazdasági helyzetet kell, hogy megvalósítsunk, amikor ha úgy látjuk, hogy a felesêgeink kezdenek öregecskék lenni, akkor ne okozzon gondott egy fiatalabbra váltani! Ez volt az a pillanat, amikor a Dr. Nő sem bírta tovább magában tartani az indulatait.
    Dr. Nő: Lacikám, ez az ember nem normàlis! Ennek pszihiàtriàn van a helye!
    Milyen ember az, aki a gyermekei êdesanyját, az örök hűséget fogadott feleségét csak úgy szeszélyből, kedvtelésből lecserêli.
    Eddig a törtênet.
    Természetesen ez után már nem közöttünk tabu, minden alkalommal megbeszéltük a legújabb politikai eseményeket.
    Még annyit, hogy a Márti néninek nagyon igaza volt, mert a további események is azt bizonyítják, hogy ez az ember egy pszihiátriai eset!
    Egy nyegle, gyàva, ugyan akkor egy agresszív személyisêg húzódik meg a szinfala mögött.
    JL.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük