Csaba testvér: Napi evangélium

Fehér ruhát kell venni, g én is csináltatok egy fehér habitust! Az áldott kéért mi is lassan útra kell pnünk, de addig is holnap menjünk el szavazni és szavazzunk a re!! Bizalommal, Csaba t.
—————-
A szöveget p fordította.
Zsidó, muzulmán és keresztény k százai zarándokoltak együtt Izraelben a kéért, tszáz kilométer, Jeruzsálem felé.
Mellettük volt Leymah Gbowee, a 2011-es Nobel-kedíjas is, aki hazában, Libériában a polgárháború n, 2003-ban elősegítette a megbést. Megkezdődtek a ntetések, hogy rbeszédet és konkrét megoldásokat keresnek a konfliktusok lezára. A rgyalások 2014-es patthelyzete után: «Nem állunk meg – olvashatjuk a szervezet honlapján – mindaddig, amíg nem születik olyan politikai megegyezés, amely nekünk, gyermekeinknek és unokáinknak biztos t hoz”.
Sajnos az újságok és a televíziók szinte teljesen figyelmen l hagyták a Women Wage Peace nagy csodát, megerőtve azt a szomorú közmondást, hogy a r nem “jó” r a diának. A mozgalom új hivatalos videóban Yael Deckelbaum izraeli énekes a Prayer of the Mothers dalt énekli minden vallákkel és anyákkal együtt. A sivatagban egy csoport azon kapja magát, hogy együtt énekelnek, mindegyik hagyománya és kultúja szerint, de egyesíti őket a gy, hogy egy lehetséges együttést étsenek fel. …
(forrás: Silvia Guidi – O.S., 2016. december 6.)

https://www.facebook.com/147272001968697/videos/1452683474760870/

*****
2022. februá26-án, ny nappal orosz–ukrán háborúkezdete utáLisszabonban, Európa kapujában zus Szentséges Színek áldártüldrészünk minden lakóra. Most lasztások előtt, szép ünnepen, újbómondjuk el zus Szíve litániát.  
Áldott ünnepet nva, Csaba t. 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük