Cs. Szabó Béla: A TÖRTÉNELEM IGAZSÁGOS OLDALA

A kérdés magától adódik, van e a történelemnek igazságos oldala? Mielőtt megkeresnénk a választ szögezzük le, hogy ezt Ilaria Salis jelentette ki magáról, vagyis ő a történelem igazságos oldalán áll! Ultrabaloldaliként ezt elképzelheti magáról, azonban lehet, hogy a „történelem” másképpen fog dönteni erről a kérdésről, ha már eddig is nem döntött úgy.

Miről is van szó?

Egy lapnak nyilatkozva kijelentette, hogy: – Nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el. Nos, ha azt a híres történelmet végig nézzük, akkor sajnos lehetne, mert mi itt közép-Európában tudjuk, mert végig szenvedtük a kommunizmus 40 évét, sőt még a tanácsköztársaság híres 133 napját is, amit még nekünk gyermekeknek úgy adtak el mint az emberiség legnagyobb cselekedetét, jótéteményét.

Nem akarom elkeseríteni Salis ifjúasszonyt, de még a barna-inges szocializmus is úgy adta el magát, mint az emberiség megváltója. A világ már konszenzusként döntött a Nemzeti Szocializmus betiltásáról és ugyanennek a világnak a másik fele már szintén döntött az Internacionalista Szocializmus, vagyis a leánykori nevén a kommunizmus betiltásáról.

Mivel a két izmus roppant mód hasonlít egymásra ezért Kelet-Európában sok helyen betiltották a régebben regnáló pártokat. Nos a két izmus hasonlósága megegyezik az ön felfogásával, vagyis ami nem megy szép szóval azt megoldja erőszakkal! Tehát a tettei szorosan összefüggenek az elveivel. Ugyan úgy cselekszik, mint a 1919-es kommün terrorcsapata, akik szakmányban jártak vidékre paraszt embereket akasztani. Igaz ön még nem akaszt embereket, csak viperával ver félig agyon. Azonban az ideológiai képzés továbbfejlesztésével még eljuthat az akasztásig is.

Hangoztatta, utalva a magyar börtönre: azt kéri, hogy a vele szemben zajló bírósági eljárás tartsa tiszteletben az alapvető emberi jogait.  Nos, kedves Salis kisasszony ön mennyiben tartotta tiszteletben a megvert emberek alapvető emberi jogait?

Még csak a fentiekhez annyit, tudom a helyesírás szabályait, például azt, hogy az Ön, ha egy személyről szól, akkor azt nagybetűvel írják. De ez a tisztelet egy sátánfajzatnak nem jár!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük