Cs. Szabó Béla: Az újkori „vörös brigádok”

Mint az ördögök!

Mert az ördög sohasem alszik. Így a vörös terroristák is előbújnak olykor-olykor a rejtekükből és úgy gondolják, hogy ők a világ megváltói és nekik kell rendet teremteniük, ők tudnak mindent jobban és nekik mindent szabad. Rájuk még a törvények sem vonatkoznak. Ez történt tavaly februárjában is, amikor vélhetőleg összekacsintva a hazai szélsőbaloldallal (Szikra Mozgalom!), külföldről importált verőemberek érkeztek Magyarországra és náspángoltak el több embert, de úgy alaposan véresre! A verések olyan mértékűek voltak, hogy akár haláleset is lehetett volna belőle.

Eddig ez egy „szokványos” történés lenne, hiszen egy részüket elkapták és megindult a jogi eljárás mint ahogy ez „normálisan” lenni szokott! Csak akkor kapta fel az ember a fejét, amikor a kitervelőnek a „vezérnek” mentegetői akadtak, de nem is akárki, hiszen nem csak a külügy, hanem még a Róma magyarországi nagykövete is raportra lett berendelve, mégpedig azért mert lábbilincs került az anarchista-terrorista lábára -mert az-, valamint nem elég komfortos a cellája az úrhölgynek, aki ünnepnaponként úgy tűnik, embereket jár verni. Nem tetszett neki a reggeli, ebéd, vacsora, mert nem a Gundelből hozták! De úgy gondolom, hogy a bűnözőknél nem is ez a cél, amennyiben a bíróság ezt jogerősen megállapítja.

Úgy elgondolkoztam! Vajon ki lehet ez a vörösterrorista „tanárnő”, hogy megmozdul érte a fél Olaszország? Még azon is megütődtem, hogy milyen tanárnő az olyan, aki maga is erőszakot alkalmaz, hogy kaphat egy ilyen ocsmány ember diplomát? Akkor, vajon mit taníthat a tanítványainak -vetődik fel bennem a kérdés? A lapok is megírták, hogy Ilaria Salis mosolyogva állította, hogy nem ismeri el a bűnösségét, amihez természetesen joga van! Mi sem állíthatjuk a bíróság jogérvényes döntése nélkül a bűnösségét. De kérdésként annyit fel tehetünk, vajon mit keresett nála egy ütőeszköz, nevezetesen egy gumibot?

Azonban mégis ki lehet ez a nő akiért az apja még a külügyminisztériumig is elmegy? Vajon melyik páholynak lehet a tagja az apa, akit még ráadásul fogadnak is egy ilyen súlyos ügyben? További kérdések is megfogalmazódnak bennem, hogy vajon miért nem bíznak a magyar bíróság szakmai kompetenciájában? Amikor mi is megbíztunk az olasz bíróságok döntésében akkor, amikor az a súlyos busz baleset történt, és az olasz bíróságot sem próbálta senki nyomás alá helyezni.

Még el sem kezdődött a per és már mindjárt az elején óriási nyomást próbálnak kifejteni a bíróságokra és az ügyészségre. Csak remélni tudom, hogy ez a nyomás hatástalan marad és egy méltó ítélettel meggondolásra ösztönzi mindazokat, akik ilyen és ehhez hasonlóan gondolkodnak, hogy ártatlan embereket vernek félholtra. Még én is kerülhettem volna a gumibot másik végére, hiszem pecás emberként én is terepszínű ruhát húzok, amikor a halakkal próbálom megmérni az ügyességemet! Nem ismeretlen Olaszországban a hölgy, hiszen hosszú a bűnelkövetés listája és kimért büntetések volumene az olasz bíróságokon is.

Eljött az ideje annak, hogy példásan okuljon azon, hogy az emberi együttélés szabályaiban mit szabad és mit nem! 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. Petráss László mondta:

  Tisztelt Szerkesztőség!
  Magam is elgondolkodtam, azon, hogy a bűnelkövető mellett kiálló olasz hatóságot vajon milyen politikai befolyás indította arra, hogy e nyilvánvaló gyanúsítás és az azzal járó eljárás miatt, bekéresse a magyar nagykövetet?
  Olaszországban talán rendjén való, hogy csak úgy a ruhaviselet miatt, valakit félholtra verjenek?
  Az olaszoknál még divatban van a náci gondolkodás? Ilyen lenne ma az olasz jobboldal?

  Vajon az ANTIFÁK, miért nem mennek tőlünk Keletre kifejezni politikai meggyőződésüket s miért nem mutatják meg eltökéltségüket a nagy demokráciahitüknek?
  Tartok tőle, hogy a Keleti “demokrácia deficit” következtében, nem kerülhetett volna sor az igazságszolgáltatás kritikájára.
  Azt sem gondolom, hogy néhány szélsőbaloldali, anarchista személy eltűnése miatt berendelték volna Oroszország római nagykövetét…
  Magyarország az EU közösség tagja, s ekként a jogharmonizációnak nevezett szélsőliberális jogharmonizáció, teret engedett a káoszteremtésnek. Ennek vagyunk ma is elszenvedő alanyai.
  A sárba tiporott, tűzzel-vassal irtott morális értékrendünk, melyet velünk együtt akar megszűntetni a nyugati világ, szerintem múlhatatlan!
  Ha csak pislákol és szunnyad ez az Istentől kapott örök érték, hát jó ha tudják: kiirthatatlan! Velünk együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük